Login
} Θέατρο Κιβωτός

Μόλις Χώρισα Μόλις Χώρισα Hot

 

ΘΕΑΤΡΟ:


ΚΙΒΩΤΟΣ

Πειραιώς 115, Γκάζι

Τηλ.: 210 3417000,

210 3427426


 

 

}ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 

 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:

Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου

 

 

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ:

Βασίλης Μυριανθόπουλος

 

 

ΣΚΗΝΙΚΑ:

Ηλίας Γαβριήλ, Βασίλης Καραργύρης

 

 

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:

Θανάσης Γκασιόνης

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ EΠIMEΛEIA:

Kon Cept

 

 

ΦΩΤΙΣΜΟΙ:

Βασίλης Καραργύρης

 

 

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Μέμος Μπεγνής,  Νάντια Μπουλέ,  Σόφη Ζαννίνου,  Μαρία Γεωργιάδου,  Ορφέας Παπαδόπουλος,  Αντιγόνη Ψυχράμη,  Δημήτρης Λιακόπουλος,
Κωνσταντίνα Κλαψινού,  Αντώνης Σταμόπουλος, Γιάννης Μανιατόπουλος,  Αλεξάνδρα Σπύρου,  Μαρία Δελετζέ,  Φένια Ζαχαρίου,  Μιχάλης Κουναλάκης,
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος,  Αλέξανδρος Έντμαν.

 

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Τετάρτη 19:30’,  Πέμπτη στις 21:00,  Παρασκευή στις 21:00,    

Σάββατο στις 18:00 και στις 21:00,  Κυριακή στις 19:30’

 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:


Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα

€18 είσοδος για θέσεις στις σειρές από  1 έως 5

€15 είσοδος για τις λοιπές σειρές

€12 για φοιτητές  και τους άνω των 65

€10 άνεργοιΣάββατο βράδυ και Κυριακή

€23 είσοδος για θέσεις στις σειρές από  1 έως 5

€18 είσοδος για τις λοιπές σειρές

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

120 λεπτά

 

Μόλις Χώρισα

News image

-
+
12

 

 

 

Μόλις χώρισα

του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου


Στο Θέατρο Κιβωτός
Από 13 Οκτωβρίου 2016

 


Τι  μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα πάρτυ γενεθλίων και ένας χωρισμός;  Πόσο πολύπλοκα μπορούν να γίνουν τα πράγματα από ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή;  Και τι ακολουθεί όταν λες τελικά «Μόλις χώρισα»;

Η παράσταση «Μόλις Χώρισα» που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί ανεβαίνει στο Θέατρο Κιβωτός στις 13 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, σε μια νέα μοναδική εκδοχή που θα μας καταπλήξει!
Ένα ζευγάρι χωρίζει, μια μητέρα βρίσκεται σε παράκρουση και οι φίλοι τους ετοιμάζουν ένα μοναδικό πάρτυ γενεθλίων με Ελληνικές μελωδίες που έχουμε αγαπήσει από προηγούμενες δεκαετίες.  Τα πράγματα περιπλέκονται όταν στην παρέα προστίθενται ένας Ισπανός, μια ντήλερ της Tuppwerware, το pizza boy της περιοχής κι ένας γνωστός Dj.
Με μια τούρτα γενεθλίων κι ένα χωρισμό, αρχίζει το πιο in party της φετινής θεατρικής σεζόν.

 

 

 

 

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μέμος Μπεγνής, μαζί με τη Σόφη Ζαννίνου, τη Μαρία Γεωργιάδου,  τον Ορφέα Παπαδόπουλο,  την Αντιγόνη Ψυχράμη,  το Δημήτρη Λιακόπουλο την Κωνσταντίνα Κλαψινού, το Γιάννη Μανιατόπουλο, τον Αντώνη Σταμόπουλο και τον Kon Cept,  μας παρασύρουν με σπαρταριστές ατάκες και αγαπημένα τραγούδια και μας βοηθούν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και  να αναθεωρήσουμε τις σχέσεις μας.

 

 

Μαζί τους, οι: Αλεξάνδρα Σπύρου,  Μαρία Δελετζέ,  Φένυα Ζαχαρίου,  Μιχάλης Κουναλάκης,  Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος,  Αλέξανδρος Έντμαν.
Το θεατρικό έργο των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ και φλερτάρει ασύστολα με το μιούζικαλ!  
Και πού ξέρετε, αν υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσετε ένα χωρισμό, μπορεί να τον ανακαλύψετε σε αυτό το πάρτυ γενεθλίων!


 

 

 

Σημείωμα του σκηνοθέτη:
Το Μόλις Χώρισα ήταν πάντα ένα πάρτυ. Από το 1998 που πρωτοανέβηκε, μέχρι και την κινηματογραφική του μεταφορά το 2008, πρότεινε πάντα μια ευφάνταστη λίστα τραγουδιών, που μας κάνουν να σκεφτόμαστε τα καλά στοιχεία της καθημερινότητας μας.
Αυτό το «φλερτ» του θεατρικού έργου με το μιούζικαλ, με έβαλε στη σκέψη, ότι την επόμενη φορά που θα ανέβει, θα μπορούσε να έχει αυτήν τη μορφή. Κι έτσι κι έγινε!
Το 2016, λοιπόν, το Μόλις Χώρισα ανεβαίνει σαν «τζουκ μποξ μιούζικαλ», με πασίγνωστες και αγαπημένες ελληνικές μελωδίες, από τη δεκαετία του 1970-80. Η ολοκαίνουργια και φρέσκια παρέα, που παίρνει τα ηνία από τις προηγούμενες διανομές, αναβαθμίζει τον τρόπο που εκφράζονται οι ήρωες μας και προεκτείνει την ερμηνεία της με τα ζωντανά τραγούδια. Ένας dj επί σκηνής και το διαδραστικό παιχνίδι που προτείνει το έργο, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Μια ισορροπία που αλλάζει συνεχώς ανάμεσα στο θεατρικό λόγο, τη χορογραφία, το τραγούδι, το θέαμα, κρατάει σπαρταριστό μπροστά μας το ερώτημα, «Υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις ένα χωρισμό;»
Μια καινούργια γενιά τριαντάρηδων, λοιπόν, που έχει ήδη αποφασίσει τις αρχές της ζωής που θέλει να ακολουθήσει, προβληματίζεται πάλι για το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μας, φιλικές, ερωτικές και οικογενειακές.
Και πάνω απ’ όλα, εύχεται σε όλους αυτούς που μας χωρίσαν, ή θα μας χωρίσουν, να είναι πάντα καλά!

Dim lights Embed Embed this video on your siteΚριτικές Μελών

Δεν υπάρχουν κριτικές μελών για αυτή την ανάρτηση.

Για να γράψετε κριτική παρακαλώ εγγραφείτε ή εισέλθετε στο λογαριασμό σας.